LESS IS MORE

Once again the open plan concept wins and the floor - to - ceiling partition between the kitchen and living room is being demolished.

 

A new medium high partition grows in the middle of space and serves as a central axis that gather different areas. 

 

By one side there is a kitchen working area that is followed by the breakfast table with bar stools.  All along the partition there is an integrated led illumination besides all other water and electric installation that it hides inside.

 

By the other side the half partition gives a start for the living room making back to a comfortable sofa. 

 

The open space offers lots of possibilities to its users and helps all family members spend more time together.

WHERE

Barcelona

WHEN

2014

Apartment

WHAT

BE IN 
TOUCH

T +34 66 67 00 627

EMAIL natalia@ovadesignstudio.com

© 2023 by Architects. 

P6_11